Hais & Aryn

Hais & Aryn

>1 uke :-)

GjestebokOpprettet av Stian sø., juli 25, 2010 15:56:30
Hei hei

Nå flyr sommerfuglene i magen tenker jeg :-)

Hilsen Stian
Sjåfør, fotograf og kameramann for Hais og Aryn

  • Kommentarer(1)//bryllup.hais.no/#post24

En uke igjen!

Bryllupet vårtOpprettet av aryn lø., juli 24, 2010 22:29:31
Nå begynner det å nærme seg med stormskritt! Mer eller mindre alt er på plass, bare småting igjen. Jeg vet at noen blir boende på hotellet og tenker å ta taxi til lokalet. Hvorfor ikke slå dere sammen og dele på taxi! :) Jeg kan sikkert høre med resepsjonen om de kan hjelpe til der.

  • Kommentarer(0)//bryllup.hais.no/#post23

Tidspunkt for vielsen!

Bryllupet vårtOpprettet av aryn ma., juli 19, 2010 19:12:39
Etter å ha snakket litt med vigsler, er det kommet frem til at vielsen starter 12.30 og varer ca 15 minutter. Så for de som vil komme og se oss når vi kommer ut, så vet dere nå at vi er ferdige ca 12.45. :)

  • Kommentarer(1)//bryllup.hais.no/#post22

Check... Check...

Bryllupet vårtOpprettet av aryn ti., juli 06, 2010 21:06:38
Om dagen kan jeg krysse av mer og mer på listene mine. Og det er lange lister! Jeg ble ferdig med knapphullsblomstene igår og de ble finere enn jeg hadde tenkt meg! Jeg har snakket med kokka og sjekket flere ting med henne.

I tillegg var jeg en tur hos legen, har hatt så vondt i halsen den siste uka, og nå verker ørene skikkelig også. Joda, virus. Yey! Satser på at det forsvinner snart, får bare ta ting litt mer med ro og ikke stresse så mye. Yeah right... :D

Nå er det sommer og sol og jeg har planer om å kose meg så ofte jeg kan så lenge jeg har fridager. Imorra kommer Hais hjem igjen også, og det blir godt selv om det har vært herlig med noen alenedager også. Man får gjort så mye! :D

  • Kommentarer(0)//bryllup.hais.no/#post21

Gressenke

Bryllupet vårtOpprettet av aryn sø., juli 04, 2010 21:04:40
Igår reiste Hais til en kompis på Lillehammer for å ha noen dager med kun spilling. Kjørte ham til toget og ønsket ham god tur, dro hjem og har fått gjort masse! Igår gikk dagen med på å rydde hjemme, finne frem alt vi hat fått tak i til bryllupet og gå over dette. Skrev ned liste på ting vi manglet og handlet inn mesteparten. Tok med spraymalingen og slipset over til foreldrene mine (som er på ferie) og spraymalte en lysestake, en smykkehenger og en krakk før sprayboksen gikk tom midt i overhalingen av et kakefat. Jaja. Vannet blomster før jeg gikk igang med å sy på pynten på slipset til Hais. Dro hjem, spiste middag og ryddet litt på dyrerommet.

Idag har jeg gjort unna litt papirarbeid og heklet knapphullsblomstene. Skal finne frem en nål og montere dem iløpet av kvelden, så må jeg ut og få tak i sikkerhetsnåler til å feste bakpå. Effektiv! Så får jeg se hva jeg finner på imorra.

  • Kommentarer(0)//bryllup.hais.no/#post20

Mini-Sverigetur

Bryllupet vårtOpprettet av aryn lø., juli 03, 2010 22:29:14
Igår tok Hais og jeg med oss min forlover på en liten tur til Svinesund for å handle litt til bryllupet. Og vi fant, vi fant!

Først fant Hais sko! Bare det er en bragd i seg selv for en som bruker 50 i sko... Når han da i tillegg endte opp med det siste paret i 48 isteden, ble det nesten komisk. Jeg fant meg sko jeg også, får se hvilket par jeg ender opp med på dagen. Fant et par her hjemme dagen før, men de var ikke like gode å gå i. Får gå inn begge.

Vi fikk også handlet inn snop, øl og kaffe til dagen. Hais fikk kjøpt sin dose med Cola også... Til slutt var vi innom favorittbutikken og handlet drage-ting. Bilen var ganske full da vi dro hjem, ja.

Idag har jeg gått igjennom hva vi har til dagen og hva som trengs å handles inn. Og jeg gjorde slipset til Hais helt ferdig. Gråværet har hengt tungt over oss i hele dag og det harjeg kjent på huet også. Håper det letter snart så jeg kan fortsette å gjøre unna ting. Menmen. Satser på at huet og min nå såre hals er bedre imorra, så skal jeg bare slappe av i soffan resten av kvelden.

  • Kommentarer(0)//bryllup.hais.no/#post19

Snaaart ferdig...

Bryllupet vårtOpprettet av aryn ti., juni 29, 2010 23:10:03
Det ble ikke noe Gøteborg-tur på oss. Jaja. Shit happens. Det var kanskje ikke meninga siden jeg nå har fått to ekstra dager til å jobbe med kjolen. Idag fikk Ma sydd ferdig blonden i halsen, jeg fikk ferdig ene ermet, så nå er det bare det andre ermet igjen. Så vi blir ferdig med den imorra! Yey!

Har også fått kontakt med den nye kokka vår, hun skulle ringe meg iløpet av uka igjen for å sjekke når hun evt kunne komme innom grendehuset og se på kjøkkenet. Imorra skal jeg få bestilt blomster til buketten min. Torsdag tenker jeg at jeg starter med å hekle knapphullsblomstene til Hais, Pa, Hais' forlover og Hais' far. Og kanskje en til min forlover som hun kan ha i håret? Får høre med henne. Tenkte jeg kanskje skulle pynte hennes med noen hvite glass-perler også. Får se.

Fredag blir det en tur til Svinesund for å kjøpe inn litt ekstra øl og kaffe til bryllupet. Og selvsagt se på alle de fine dragefigurene i en spesiell butikk på Nordby... Uansett tenkte jeg å se etter sko også. Jeg har et par gode sko jeg kan låne av Ma om det blir krise, men kunne jo tenkt meg hvite sko og ikke sorte. Men det avhenger jo helt av hva jeg finner av sko... Og Hais? Godt spørsmål... Prøv å finne pensko i str 50! Lillesøsteren min er i USA om dagen, tror jeg må sende henne en mail...

Og folkens: legg gjerne igjen en hilsen i gjesteboken! :)

  • Kommentarer(0)//bryllup.hais.no/#post18

Sånn ja.

Bryllupet vårtOpprettet av aryn fr., juni 25, 2010 22:28:27
Joda, tiden flyr virkelig fort! Nå har jeg avsluttet 16 måneders jobb i Gommerud barnehage, og det var en litt vemodig dag. Menmen, livet går videre, jeg skal ha ferie og bryllup, og så forhåpentligvis skole i august. Masse å gjøre, masse å planlegge.

Er nesten ferdig med kjolen, mangler å få sydd på ermene, noen fester og sy ferdig sølvblondene. Kanskje ta en sjau med blondene imorra... Resten må tas på mandag, ihvertfall ermene! Ellers er kjolen i boks. Dressen til Hais er jo forlengst okei, men han (som jeg) mangler sko. Satser på at Göteborg kanskje kan ha noe.

Anywho, idag har vi møtt opp hos ei venninne av meg til fotografering sammen med dyrene. Jeg kjenner henne fra min mer aktive tid i ildermiljøet, og vi har ikke sett hverandre på årevis. Men sånn er det med gode venner. Selv med minimal kontakt over lengere tid, så er det null problem å ta opp kontakten igjen. Gleder oss til å se bildene ferdig redigert, det ble mange fine så vide jeg kunne se på den lille kamera-skjermen. Kanskje noen av dem blir brukt i bryllupet også? Får se.

Uansett, nå er jeg tilbake i blogg-modus igjen, med bedre tid så som det er ferie. Begynte å bli temmelig stressa med alt jeg aldri fikk gjort i forhold til bryllupet. Men nå kan jeg roe ned litt og ta ting som de kommer. Gleder meg til ferie!

  • Kommentarer(0)//bryllup.hais.no/#post17
Neste »