Hund i heimen

Hund i heimen

Hundepass

Priser og annen infoPosted by Anne-Berit Draxen Wed, July 07, 2010 23:24:56
Vi har husrom og hjerterom til å passe hunder over kortere og lengere perioder hjemme hos oss. Vi er begge godt vant med dyr. For tidne har vi ikke hund selv, men det blir det vel til at vi gjøre noe med etterhvert.

Vi bor i en leilighet på Rykkinn like utenfor Oslo, så vi har ikke noen hage, men et fantastisk turområde rett utenfor døra. Så med tanke på plass, så passer vi kun en hund om gangen, med mindre det da er snakk om flere hunder fra samme eier.

Jeg er utdannet både dyrepleier og hundetrener, han er bondegutt fra Lesja som trives med alle dyr. Jeg er student og han er mye hjemme. Det skal sies vi har 3 ildere i heimen, som alle er vant med hund og det er ikke noe problem å holde hund og ildere adkilt om hunden ikke er helt fornøyd med ildernes tilstedeværelse. Uansett får de ikke være sammen uten tilsyn, og det vil bli tatt hensyn til hunden som er på besøk.

Om det er vanskelig å komme seg hit, så har vi mulighet til å hente og bringe i bil også. Pris kan vi komme frem til. Hunden bør ha med seg elementære ting som sin egen mat, kosetepper/seng, bånd, evt bur etc. Vi har ting som hundeposer, skåler og ekstra bånd.

- Vi tar 170,- pr enkelt døgn, 450,- for en helg (fredag kveld til søndag kveld).
- 1000,- for en uke (7 dager). Men vi kankomme frem til noe sammen også.
- Henting/bringing: bensin- og bompenger. Kan hente og bringe i Oslo, Bærum og Asker, bor man andre steder så spør, så kan vi sikkert finne ut noe. Er ganske fleksibel.

Og man er hjertlig velkommen til å komme på besøk en gang eller to før evt pass, så vi kan bli litt kjent først alle sammen.

Ellers så er det bare å sende en mail. smiley